vrijdag 27 mei 2011

#hightea...??

Waarschijnlijk heeft er een theekransje plaatsgevonden tussen Engeland en Nederland en als dat gebeurd kan er iets ontstaan. Er is namelijk een tekort aan 'koks', maar dit gaat opgelost worden in het najaar. We gaan werklozen en zwervers laten koken, we gaan zwervers opleiden, we gaan zwervers tot Chefs maken............en dat gaan we laten zien, de mensen mogen meekijken, we gaan er een programma over maken........ De X-factor binnen keukens.....eindelijk......


Ik denk dat Herman bij Jamie heeft aangeklopt om te vragen of hij wilde aanschuiven bij een hightea en daar had Jamie blijkbaar zin in, dat heb je met Engelsen.....en zie, het Engelse opleidingsconcept wordt nu ook in Nederland geƫtaleerd, ...................hoe mooi ;-)


+
Maar ik denk dat hier meer achter steekt, Herman kan waarschijnlijk niet meer aan personeel komen, de horeca heeft een tekort aan koks en door zo'n programma kan Herman zijn keukens straks nog wel 'bevolken', met zwervers die door hem zelf zijn opgeleid. En wel met de minste moeite want Jamie weet hoe dit werkt, mijn complimenten.....zo zetten we de Horeca tenminste op een hoger plan......slim, heel slim en iedereen mag meekijken..naar. RTL..... cashen lijkt mij......want daar gaat dit om, scoren, kijkcijfers.. :-) Maar neem dan wel de clochards uit Parijs, want die hebben meer verstand van de wijnen!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten