donderdag 26 mei 2011

De 'vergrijzing' lost zich zelf op......

Dat de vergrijzing voor grote problemen gaat zorgen weet iedereen......maar het blijkt dat dit probleem zichzelf gaat oplossen. Over enkele jaren vindt er geen vergrijzing meer plaats..!! En dit alles op een 'natuurlijke manier' die we zelf hebben aangeroepen. Gewoon blijven eten...gaat onze vergrijzing tegen en daar hoeven we geen donder aan te doen....!!!

Dat er binnen de vleesindustrie allerlei 'gerommel' plaatsvindt weet een ieder. Het kippenvlees is besmet met een resistente bacterie maar het wordt steeds interessanter, ook het biologische kippenvlees blijkt besmet en het kan nog interessanter worden want ook groenten blijken de resistente esbl-bacterie te bevatten..........gewoon door blijven eten......


En dan de E-nummers, onze jongste generatie, lekker kauwgum kauwend en chips etend werkt ook spontaan mee aan de ontgrijzing en ook vooral ook een slokje coca cola light blijkt te werken.

Dus waar maken we ons druk over mensen, er 'vindt' gewoon een 'natuurlijke' ontgrijzing plaats en deze 'natuurlijke' oplossing hebben we aan onszelf te danken!!!
Een ding weet ik wel, ik wordt bang om straks nog iets te eten, dus dan maar niet en dat werkt ook weer mee aan de ontgrijzing. Wat een wereld waar we nu in leven............. en het rottige is, we hebben er zelf om gevraagd, want wij vragen en wij krijgen, ook buiten de seizoenen om....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten