Soms word je een beetje tureluurs aangaande wispelturigheid binnen de horeca.... en helemaal als het gaat om kookwedstrijden. 'k schrijf mij in.... 'laat mij weer uitschrijven, 'k snap dat niet.....
Maar laten we alles eens op een rijtje zetten.... binnen Assen wordt een horecabeurs gehouden, Horeca EvenTT... een kleine maar intieme beurs die zich binnen de loop der jaren heeft neergezet als een platform.... de place to be voor hun die graag in aanraking komen met vakbroeders en zusters.... De wedstrijden die hier gehouden worden onder de noemer EvenTT Culinair zijn als een traditie...
Echter, vele vakbroeder en zusters liggen te wikken en te wegen om mee te doen.... want stel dat je afgaat.... stel je krijgt slechte juryrapporten.... of het publiek vind dat je niet bij de beste drie behoort...... boeien denk ik dan...
De wedstrijden zijn ervoor om jezelf te laten zien.... en nog meer, om het bedrijf te presenteren en als je daar een prijs mee pakt dan is dat mooi meegenomen... maar belangrijker is dat JE er staat.... want ook zonder prijzen heb je het bedrijf gepresenteerd.
Tijdens de a la minute en koude wedstrijden is er ook geen concurrentie.... de deelnemers zijn collega's die het publiek vermaken met hun kunsten en de rest is bijzaak.....
Dat het wel degelijk wedstrijden zijn weet een ieder.... maar door de sfeer vergeet je dit snel...
Drie dagen lang kunnen bedrijven zich profileren met hun koks, met hun bedieningen....dus doe het toch maar eens zeg ik dan, neem de drempel.... maar raak niet verslaafd...
EvenTT Culinair
Wij ontvangen u binnen een warm geheel..... maar dat wist u al...
Mooi stukje, ben het helemaal met je eens!
BeantwoordenVerwijderen