dinsdag 6 januari 2015

Een drempel die aanstekelijk wordt om te nemen....

'k had maandag een paar mandjes oesters laten binnenkomen om eens te zien hoe de gast hier mee om zou gaan... oesters willen en kunnen waarderen zijn vaak toch een brug te ver.... voor velen.... maar ik heb mij verbaast... de mandjes gingen razend snel tot op de bodem leeg...



 Het was vermakelijk en gezellig.... al had ik wel gekozen voor de 'fines de claires', die zijn een stukje kleiner dan die we hier binnen Nederland kweken...  de nullen daargelaten....

Het was zondag geen 'stoer gedrag'... men wilde gewoon even proberen.... een mooi glaasje erbij en dan proeven, dat werkt aanstekelijk... en dat levert gespreksstof op.... rumoer en beweging en dat zijn voor mij de ingrediënten...waaraan je een warm gevoel aan overhoudt.... a la minute de oesters onder toeziend oog openen en laten nuttigen..... en dan even praten met een glaasje lekkers....mooi hè... en zo eenvoudig.....

Binnenkort eens bij #Belterwiederestaurant maar dan ook met mooie grote garnalen...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten