Norbert verhaalt over de opkomst van restaurantjes die komen en gaan.... de zogenaamde 'Pop-up' restaurants.... maar wat zijn 'pop-ups'..........
Een pop up is vaak een klein 'vervelend' venstertje wat automatisch verschijnt als je bepaalde sites bezoekt.... maar ja... binnen de horeca willen we altijd 'meer'... dus pop up restaurants...las ik op het blog van Norbert zijn restaurants die 'even' ergens anders hun 'ding' gaan doen....eigenlijk doen ze gewoon aan catering... maar vooruit.... je moet klaarblijkelijk blijven vernieuwen.... dus gewoon een catering gaan verzorgen... deze aanprijzen via de social media.. en ineens heb je een pop up restaurant gecreëerd... eigenlijk gewoon...
De horeca zit klem... dus dan deze (vernieuwing) maar eens uitproberen.... hot in Australië en Amerika.. maar ... dit zijn toch noodgrepen mensen... Als er goed gekookt wordt binnen restaurants.... waarom dan al die 'nevenactiviteiten'..... Je kunt als bedrijf toch ook gewoon 'lekker' doordoen..... gewoon koken... zonder dat 'je dit nodig hebt'....
Geen opmerkingen:
Een reactie posten