donderdag 26 november 2015

Het was een enerverende dag in Assen #Skillsheroes

Vroeg uit de veren, even douchen, kop koffie en sigaret.... op naar Assen om te jureren binnen de halve finale van Skills Heroes in het Drenthe College te Assen.
Wedstrijdopdracht was het verwerken van zalm binnen het voorgerecht, een bisque van écrevisses als soepje, het hoofdgerecht (Blackbox: kalfslende, zwezerik. Livarspek en nog meer lekkers) en het dessert met als hoofdmoot peer en chocolade.

Acht kokende deelnemers van diverse Regionale opleiding centra ter toneel om te strijden...en voor de schermen zij die de gasten in de watten leggen.

Ik heb weer genoten van al die mensen die hun hoofd boven het maaiveld willen uitsteken en die passioneel tekeer gaan binnen een keuken. Verhitte gezichten, hoge vuren, rook...druk, soms stress... volle emotie hebben we gezien....

Kleurrijk opgemaakte borden met lekkers.... de één soms iets beter als de ander..... maar van redelijk hoog niveau. Het was geen straf om in de jury te mogen zitten.

Een goede locatie, een goed voorbereide wedstrijd, ook achter de schermen en daar komt veel bij kijken....sjappoo Wim Geerling.

En dan zijn er winnaars en verliezers wordt er dan wel eens gezegd, maar neem van mij aan dat deze mensen allemaal winnaars zijn,  ze doen mee en laten zien wat ze kunnen.
Dat de één iets beter is als de ander zal moeten blijven, want anders kunnen er geen prijzen uitgereikt worden.

Kijk voor de uitslag even op de site van Skills Heroes


Van harte mensen.... en dat geldt voor alle deelnemers....en organisatoren... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten