maandag 16 november 2015

De nieuwe generatie binnen de #Horeca

Wees gewaarschuwd, conservatieve gasten.... de aankomende jaren zal het tafereeltje ter tafel misschien niet meer verschillen van enkele jaren geleden, alleen de de mens der ter tafel komt zal er anders uit kunnen zien....


Gevoed aangaande 'uniek willen zijn' is de komende generatie, misschien al de gaande' bezig met zichzelf of haarzelf... de mens wil denk ik gepierced en of onderhuids beschilderd door het leven... en dat kunt u raar vinden... maar dat vind ik niet.....



Toonaangevende chefs van nu zijn behangen en beschilderd... 'unicisme binnen' het culinaire gaat niet meer alleen om kundigheid... maar heeft te maken met persoonlijke smaak en kunst en dus zijn het  kunstenaars wordt er dan gedacht...
Binnen de voetbalwereld gaat het net zo.... iedere gerespecteerde schopper der bal is 'persoonlijk versiert' met onderhuidse verf of beslagen met rvs...

Terwijl het vroeger de kampers waren die zich opsierden met van alles is het nu een cult geworden... vergeet echter één ding niet, je moet je eerst bewijzen als mens en als horecamedewerker..... pas dan kun je, je laten versieren... want je eerst laten versieren zonder basis.... is een gemiste kans.... 

Ik sta wel open voor deze nieuwe generatie binnen de horeca.... maar ik baal wel stevig dat er GEEN MAORI'S tussen de vluchtelingen binnen Europa zitten, 
want die kunnen gelijk aan de slag (kosten geen drol) binnen ons mooie horeca-landje.... en weet dat hun versierselen een gedegen verhaal hebben.... en dat mist de aankomende generatie vaak... en dat is jammer...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten