Wij Nederlanders zijn gehaaste mensjes, graag gaan wij uit eten, maar in het algemeen zijn we gewoontedieren. We kiezen hetgeen we kennen uit de menukaarten en kiezen de wijnen die we kennen.
We kiezen eigenlijk altijd voor de restaurants die bij ons passen, want dan verloopt alles gecontroleerd, voor ons.
Gecontroleerdheid is 'uit eten gaan, tafelen is ongecontroleerd, u kent soms de gerechten en de wijnen niet, u bent overgeleverd aan....
Dus noem ik uit tafelen gaan, de controle uit handen geven en het bedrijf beleven..
Leren genieten, maar wees reƫel, kijk wel naar de balans, wij koks zijn geen kunstenaars, dus houdt de prijs-kwaliteit balans in het oog, als gast, want o wee......
Altijd wordt er gezocht naar wijnen bij een gerecht, maar we kunnen ook gaan zoeken naar gerechten die bij de mooiste wijnen passen...
Nederlanders zijn gewoontedieren, ik ook, maar soms, 'out of the box' en dat geeft stof om na te denken....
Harry
Geen opmerkingen:
Een reactie posten