woensdag 1 oktober 2014

Eindelijk het is zover #beurzenvoorvakidioten

Terwijl de zomer nog haar best probeert te doen.... vallen de eerste bladeren alweer van de bomen en breekt voor velen de 'treurige tijd' aan... 't wordt kouder en we moeten ons meer 'binnenshuis' vermaken. Er zijn zelfs mensen die 'depri' worden nu de herfst toch haar intrede gaat doen... maar dat geldt niet voor de bevlogen vakidioten.... want de tijd van inspiratie... breekt weer aan.... praktische inspiratie & beleving... we gaan elkaar weer tegenkomen, we spreken elkaar weer en dat is goed... daar worden we beter van... we hebben meer tijd en of maken tijd om af te reizen... om te zien, te horen en te beleven...binnen Nederland...



Het 'drie gangen beurzenmenu' begint binnen Maastricht... tijdens de folie culinaire, daar waar iedere vakgenoot zich kan laten inspireren binnen de wereld van de gastronomie. De beurs waar het Glazen Kalf vergeven wordt. Norbert en Carine hebben niet stil gezeten.. de grootste chefs zullen hier hun 'ding' gaan doen.... als 'kut met peren'...... en daar houden wij van... 


Als we de folie culinaire tot ons hebben genomen.... komen velen elkaar opnieuw tegen binnen Amsterdam.... tijdens de Horecava... ook weer interessante wedstrijden, vooral op de maandag, de Horecava is een begrip... binnen de horeca-wereld.... dus we zullen elkaar wel moeten zoeken binnen deze beurs... want die is groots... nu weet ik dat er vaak een tafel staat... waarbij een ieder mag aanschuiven...


Tja...en dan de laatste gang van het 'drie gangen beurzenmenu'.... op naar Assen, naar de TT-Hal.... waar Horeca EvenTT de laatste 'gang verzorgt.... en weet u.... al tijdens de laatste gang nemen we altijd graag een digestief... en dat is algemeen bekend geworden... ik ben nog altijd blij dat ook het noorden meedoet...en is verworden tot een meeting-point voor vakidioten.... en dat ik deel uit mag maken van dit ' culinaire circus'...we hebben een aantal vernieuwingen binnen de drie wedstrijd dagen... die voor een extra dimensie zullen zorgen...
Meer hierover zeer binnenkort.... maar laten we eerst eens naar de folie culinaire gaan...

Vanaf volgende week zullen we met de updates gaan beginnen over de wedstrijd driedaagse van EvenTT Culinaire, maar eerst naar Folie Culinaire....in Maastricht....

Hoop u daar te ontmoeten....eindelijk....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten