Het blijft mij verbazen..... we hebben sinds een paar dagen de nieuwe a la carte kaart geïntroduceerd... met natuurlijk daarop de gerechten waar de gasten om vragen. Wat de gasten willen kunnen we eenvoudig nalezen door middel van de digitale consumptie-geschiedenis....
Je leest de 'eetpatronen' uit.... en past de menu-engineering toe en de kaart zou klaar kunnen zijn... echter.... ook de parkgast heeft recht op 'wat anders wat anders dan altijd die eeuwige zalm, schnitzel, varkenshaas, etc.....
Dus.... eens rustig wat rommelen.... een zeeduiveltje en wat slakken op het kaartje.... en warempel.... het verkoopt.... en dat maakt mij vrolijk....
De zeeduivel is geen 'winnaar'.... maar dat hoeft ook niet..... en dat zijn de slakken ook niet.... maar ik vind het fijn dat parkgasten hiervoor kiezen....
'k heb de slakken trouwens gewoon met kruidenboter uit de oven op een gewoon ordinair metalen slakkenbordje.... waar de gesmolten boter mooi op blijft liggen, zodat de liefhebber het brood hier lekker door kan halen.... we moeten bordjes bijbestellen.. met het seizoen voor de deur.... maar toch ging er iets mis..... de slakken waren in huis, evenals de bordjes en de slakkenhuisjes..... maar er miste iets.....
Inderdaad..... het bestek.... dus heb ik de slakken maar niet te diep in de huisjes gedrukt, zodat ze met een gebakvorkje te prikken waren.... en de gasten, die maakte dit niet uit....
Die zaten gewoon lekker te genieten, van het mooie weer, de natuur en hun bordje vol slakken, met lekkere boter en goed brood van #Pandriks ....zomaar binnen een parkrestaurant.....
Belterwiede restaurant 'explodeert' door een hele mooie a la carte waarbij op de avonden soms meer dan tachtig gasten aanschuiven....
En eetcafé Giethoorn doet niets anders dan plussen met het nieuwe broodjes-concept....
We gaan goed.... dus mochten er nog mensen zijn.... die iets zoeken binnen de keuken, de bediening en of de spoel.... doe mij dan een bericht binnen Facebook....
Geen opmerkingen:
Een reactie posten