zaterdag 5 april 2014

Eerst zaaien..voordat je kunt oogsten.. #HetBinnenhof #Belterwiederestaurant

Sommigen zitten stil te wachten.... totdat het gaat gebeuren.... en sommigen halen alles uit de kast om het laten te gebeuren. Momenteel ben ik werkzaam binnen meerdere restaurants vallend onder dezelfde directie.... en ik moet zeggen, die zit niet stil, er wordt niet gewacht, er wordt ondernomen.... de bedrijven laten van zich horen... en het werkt...


We hebben van ons laten horen... we zijn erop uit gegaan, we hebben 'out of the box' gekookt, we hebben laten proeven, we hebben plezier gehad en dat kunnen we nu merken in de bezettingsgraad. Restaurant het Binnenhof speelt mee,niet alleen wat betreft arrangementen en partijen, maar ook de 'inheemse lekkerbek' mogen wij verwelkomen. ....


Koken wij op sterren niveau, op bib gourmand niveau, denk van niet.. we koken breed en lekker... en dat is ook de opdracht aan de keuken... gewoon lekker en goed... en vooral informeel, geen moeilijk gedoe... maar toch ook verrassend...


Restaurant het Binnenhof heeft van zich laten horen.... we hebben op diverse plaatsen onze gerechten laten proeven en dat levert resultaat op... blijven zaaien is gewoon belangrijk....  en zo gaat dat ook met onze andere restaurants.... 

Belterwiede restaurant wordt mooi heel mooi.... het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan... 'de afronding vindt nu plaats'.... en eetcafé Giethoorn 'ontdoezeld' en zal gaan draaien onder een geheel ander concept.

De ideeën zijn gelanceerd... we hebben 'buitengaats' laten zien wat we kunnen en wie we zijn.... en daar plukken we nu al de vruchten van.... terwijl het seizoen binnen de kop van Overijssel nog moet beginnen..... ik heb er zin in en blijf het interessant vinden... de 'gekte' van seizoensgebonden bedrijven.... maar ik wil ook graag 'gekte' buiten het seizoen om... en dat is nog meer interessanter...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten