dinsdag 5 november 2013

Heel apart....

Ik ben een 'beetje' bezig binnen de kop van Overijssel momenteel, maar de gang van zaken bevreemd mij een beetje.... de kop van Overijssel... lijkt meer de kop van Jut en het rare is... dat doet de horeca zelf... 



Blijkbaar 'vlamt' de horeca hier alleen binnen de zomer maanden en wordt iedereen 'gestrest' en dan mag iedereen de ' burn out' verwerken na oktober.....

Vele horecazaken sluiten de deuren... want er is blijkbaar weinig meer te doen.... en dat vind ik vreemd.... alsof er dan ineens geen mensen, gasten meer zijn....


In eens maar sluiten, want het seizoen is geweest... onverklaarbaar eigenlijk, want de seizoenen hebben genoeg te bieden....op het bord en wat betreft de omgeving...


De horeca kent vele facetten... maar binnen de kop van Overijssel heerst iets anders...ook, wij zijn gesloten op dinsdag en woensdag..... maar de cafetaria is gewoon open.... wij zullen de deur nimmer helemaal op slot doen, vooral niet 's avonds ...de keuken moet kunnen koken en u moet kunnen proeven.... de deur op slot... héél apart.... 

Een heel andere horeca dan ik gewend ben.... en dat maakt het interessant.... 'de kop van Overijssel' .....met haar eigenaardigheden... hier gaan ze 'prat' op maar één seizoen en daarna houdt alles op... terwijl de andere seizoenen veel te bieden hebben...... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten