Het bloed begint weer te stromen bij vele vakgenoten want het beurzen seizoen zit er weer aan te komen... het zijn niet hoofdzakelijk de beurzen die dit teweeg brengen, maar vooral de gastronomische arena's waar gestreden gaat worden....
EvenTT Culinair binnen de horecabeurs Horeca EvenTT komt aankomend jaar met een statement aangaande normen en waarden gebaseerd op respect. Respect voor ons mooie vak, zowel voor als achter de schermen.... Het wedstrijdwalhalla zal als vanouds uitgebreid en goed verzorgt zijn en dat vragen zij.... dat eisen zij nu ook van de deelnemers... de juryleden krijgen een extra opdracht mee... eigenlijk een heel gewone.... ze gaan letten op de kledij en de gedragingen van deelnemers... dit houdt in dat iedere deelnemer... moet verschijnen in passende kledij die ons vak vraagt.... en wie anders denkt.... hoeft eigenlijk niet te komen....
Verder heeft EvenTT Culinair een Facebook account aangemaakt om het netwerk nog verder uit te breiden... op deze manier zijn onze vakgenoten sneller te bereiken... EvenTT Culinair heeft binnen de social Media een groot netwerk waar duizenden vakgenoten zich kunnen inlezen... maar Facebook moet eenvoud gaan bieden en de lijnen nog korter gaan maken.. Facebook moet EvenTT Culinair digitale 'smoel' gaan geven, een plaats waar we a la minute kunnen gaan delen... ervaringen, foto's en video's.....
EvenTT Culinair heeft maar één doel, het verzorgen van het beste gastronomische theater binnen de Benelux op de meest transparante manier en ik denk dat we een eind op weg zijn :-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten