maandag 19 november 2012

Het boek....#DesLevens #Valk

Zondag heb ik afscheid genomen van "van der Valk".... maar omdat ik nooit afscheid neem... ook niet van collega's is het zo goed... 'er was geen match' en de opgezette innovatieve constructie bleek niet te werken...


Een jaar lang heb ik mogen werken binnen de 'muren' van Hotel Wolvega en heb ik dit 'Sporters-Hotel' mogen ervaren.... tevens heb ik kunnen ruiken aan de 'cultuur' die er voor zorgt dat de parkeerplaatsen vaak vol staan.... Het was voor mij een jaar van 'geestelijke' vervormingen aangaande de horeca en inzichten. Wij hebben van elkaar geleerd..... maar niet geventileerd..... het werkte niet....


Ik bedank Henk en Jessica Matser voor de uitdaging..... Hotel Wolvega is een Hotel.... een 'Sporters-Hotel' wat zijn weergave niet kent..alleen ....de verkozen constructie binnen de keuken bleek niet te lukken....teveel restrictie vanuit..een...'dictatoriale overhead '... en dat kost soms 'ballen'.... Echter.... ik sla nimmer een boek dicht.... ga alleen naar de volgende bladzijde.... soms naar het volgende hoofdstuk....zoals nu.... verder wens ik alle collega's hetzelfde wat zij voor mij toewensen..... het allerbeste..... ;-)

3 opmerkingen:

 1. Succes Harry, Voor jou zullen ze toch in de rij blijven staan.
  John.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat je zegt, het boek is nooit uit een gaat pas dicht als het licht uitgaat en nooit meer aangaat. Zelfs dan zijn vaak bladzijden ongelezen, of nooit geschreven...soms hele hoofdstukken.

  Blijf jezelf.

  Arno

  BeantwoordenVerwijderen
 3. succes met het volgende traject!! Vasthouden aan een zelfbepaald systeem is voor jezelf voor lange duur de beste optie!!!

  BeantwoordenVerwijderen