donderdag 22 september 2016

Een hobby naast je werk, terwijl je werk de hobby is.

Wat is het mooi als mensen met je meedenken, als je iets 'just for fun' doet, mensen met passie, mensen die een eigen verhaal hebben...  niet alleen maar commercieel, maar ook kunnen genieten...

De Winetable uit Steenwijk denkt mee en is daardoor mijn sommelier, zie hier een gedeelte uit de persoonlijke mail.
Beste Harry,

Wat heerlijk om met zoiets bezig te kunnen zijn! Gewoon voor je plezier lekker koken en eten bereiden zoals je dat het liefst doet. Met tijd en aandacht en de mooiste ingrediënten.
Ik heb er al helemaal een beeld bij over hoe zoiets zou gaan!

Ik heb mij verdiept in de wijnen die er bij geserveerd kunnen worden.

Allereerst over de huiswijnen. Kort geleden heb ik een nieuwe lijn wijnen geïmporteerd uit het zuiden van Frankrijk genaamd Belles du Sud.
De witte wijn is een blend van Marsanne en Rousanne. Bijzonder smaakvol zonder overheersend te zijn. Heerlijk als aperitief maar begeleid ook prima de niet zware voorgerechten.
De rose is een blend van Syrah en een beetje Grenache. Volfruitig, vrolijk en niet te zwaar. Mooi aperitief maar ook lekker met een salade gevogelte of voorgerechtje met bijvoorbeeld gegrilde vis.

Belles de Sud rood is een lekker fruitiger maar iets stevige blend van Grenache en Syrah. De tannines zijn mooi verweven en de wijn is goed geschikt om niet te zware gerechten bij te eten.


Hygiëne binnen de horeca en thuis,
Diversey kwam langs om het schoonmaakplan en de hygiëne door te nemen binnen ons schuurtje en liet diverse producten achter. 

Verder kwam Carl Siegert weer in het vizier.... een man met passie en met beide poten in de grond..een bakker die een unieke geschiedenis heeft binnen zijn vak...
Mensen met beide poten in de grond, in de klei die plezier hebben in het leven... en in hun werk, die wil ik graag koppelen aan het Perron29.... 'just for fun'... in het klein.

Vandaag veel geleerd over gezondheid (Andre) veel over nieuwe producten, maar bovenal was het gezellig, fris & fruitig, de mens leert elke dag opnieuw... 

Perron29

Geen opmerkingen:

Een reactie posten