donderdag 30 juni 2016

EvenTT Culinaire

Vandaag een gesprek gehad met een partij die de kookwedstrijden binnen Assen op een hoger plan zou kunnen brengen. Nu heeft EvenTT Culinair al een gerespecteerde geschiedenis achter zich en zal dat altijd een fundament blijven, maar we willen ons graag blijven vernieuwen. EvenTT Culinaire, herboren vanuit de Salon Culinaire ooit gehouden binnen de beurs in Zuidlaren gaat haar tiende seizoen in binnen de horecabeurs Horeca EvenTT.


Horeca EvenTT is in de tijd der jaren een begrip geworden hier binnen het noorden, zo ook EvenTT Culinaire, de dochter van de beurs. Echter er worden zoveel wedstrijden gehouden binnen ons landje maar natuurlijk zullen wij altijd de kraamkamer blijven van jonge talenten, maar toch moeten we anders zijn.... en dat gaat gebeuren...


Ik mag niets verklappen dat moet u begrijpen, maar de Grand Prix EvenTT Culinaire wordt een heel mooie wedstrijd en ook aankomend jaar kunnen de banketbakkers hun gram halen. Begin augustus zullen we alles online hebben staan en kan het voorspel beginnen. Alles hebben we naast elkaar gelegd, 'de opbouwende kritieken, de negatieven, we hebben een luisterend oor gehad, iedereen heeft kunnen mailen en dat is ook gebeurd, 2016 was een 'refresh' en deze gaan we uitbouwen binnen 2017. De laatste gesprekken zullen plaatsvinden met 'objectieve sterrenchefs' aangaande kookwedstrijden en dan gaan we knallen.... Onze kraamkamer voor talenten wordt heel interessant..

U begrijpt dat ik niet teveel mag zeggen.... want anders zou ik gearresteerd kunnen worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten