maandag 21 maart 2016

Back to basic ;-)

 Vroeger was alles beter hoor je veel van de gedateerde mens, het leven was fijner, rustiger en de mens had tijd, tijd voor zichzelf en voor de ander, 'k weet niet of dit allemaal waar is, ik weet wel dat we het nu drukker hebben met van alles, een mooi voorbeeld vind ik altijd dat alles tegenwoordig 'weggewerkt' moet worden binnen onze huizen, er mag geen leidinkje over de muur meer lopen, maar o wee als er tegenwoordig iets kapot gaat, dan moeten muren en vloeren gesloopt worden om het euvel te verhelpen....

Back to basic, hoor je vaak binnen de gastronomie en dat heeft ook wel iets, het zal kostenbesparend zijn maar het is wel gedurfd....   voor een eenvoudig drie gangen menu wordt er één diep bord ingedekt, met daarnaast een lepel, alle gangen gaan in hetzelfde bord wat op tafel blijft staan, de gerechten worden na de eerste gang uitgeserveerd... ook het bestek (lepel) blijft gewoon liggen....  tomatensoep, waarna bruine bonen met spek en stroop daarna gele vla...  













Zo ging het vroeger vaak, heb ik weleens gehoord... moet er niet aan denken ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten