maandag 7 maart 2016

Koken op een vakantiepark...

We zijn allang uit ons jasje gegroeid binnen Paasloo, ben benieuwd hoe alles dit jaar gaat verlopen, vele, vele nieuwe mensen zijn er aangenomen om ons dit seizoen te komen versterken en over de keuken hoef ik niet meer te vertellen...  we hoeven binnen de vaak stille koude maanden niet meer 'stil' te zitten. 

De keuken heeft zich de afgelopen jaren bewezen en staat garant voor vers, echter nu de basis is gestabiliseerd, krijgt iedereen ook een culinaire injectie, het bloed gaat sneller stromen en dat is goed, maar wel als er controle is op de bereidingen.

Afgesproken is met het management, dat naast de reguliere seizoenskaart er een zes-gangen menu mocht komen met hetgeen wij vanuit de keuken 'heel lekker' vinden. De basis voor dit menu is bijna klaar en er zal overleg zijn met onze wijnleverancier over een passend arrangement qua wijnen bij deze zes gangen. 
Door naast onze uitgebreide kaart het menu te laten lopen, verkrijgen wij het concept, voor ieder wat wils, met daarnaast de mooiste wijnen.

Onze eerste opzet, waarover ik eigenlijk nog niet mag spreken... maar toch doe..


Paling en krokante zoete Ibericobuik
**
Gambastaart met gegoten kreeftenfond
**
Zwezerik, linzen, morieltjes en kalfsjus
**
Black Angus, ganzenlever-fondant, madeira, truffel & brood
**
kazen uit Blesdijke 
**
Chocolade

Dit menu is de keuze van de keuken, we zijn lekkerbekken maar ook reĆ«el... Dit menu zal ongeveer tussen de dertig en veertig euro gaan kosten en als dat gaat lukken dan ben ik blij, dat we dit mogen aanbieden...

Onze dagelijkse leveranciers van alle producten zijn:
  • Groenten, Van Gelder (Drachten)
  • Brood, Pandriks (Meppel)
  • Dkw, Deli XL (Drachten)
  • Vis, Veltman (Harlingen)
  • Vlees, Lebouille (Borne, Limburg)
  • Specialiteiten, Gino da Deppo (Italiaanse lekkernijen) (Beilen)
  • Daarnaast onze regionale leveranciers
We worden dagelijks bevoorraad en kunnen daarom met vers werken.


PS.
Vergeet ik het belangrijkste te vertellen, naast het restaurant kunnen de kinderen zich vermaken op de speelzolder en of in het zwembad en dat is belangrijker dan ons menu ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten