Minimale verschillen binnen de top drie restaurants in Nederland, betreffende hun 'geserveerde' en dan moet je kiezen...
Terwijl binnen het middensegment veel eigen ingenomen rukkers werkers die een voetstuk willen blijkt het binnen de top moeilijk kiezen..dus kiezen we voor ambiance en gastvrijheid..
Eigenlijk wordt alles nu helder.... of er nu wordt gewerkt met streekproducten, met biologisch, met gras met wortels uit het verleden.... 't maakt niet meer uit... het gaat om ambiance en gastheerschap....
Alle chefs kunnen een stapje terug doen... en dat is goed binnen een gezond leven.... het koksvak is diverse jaren geleden al gepimpt... nu alleen de bediening nog en dan de ambiance....
Noteringen binnen gidsen gaan niet meer over koken.... die gaan over heel andere dingen...
En weet u, dat hoort bij de wereld van nu... ik kan dat wel begrijpen....
Gelukkig hoef ik nog geen 'onkruiden' te serveren met een verhaal... binnen het noorden doet het bedrijf waar ik nu voor werk het heel goed, d'r is een zwembad voor de kinderen, een speelzolder, een speeltuin.... en veel meer....
Gezinnen zoals nu.... doen hier hun intrede... en heb ik geleerd binnen de beste hotels van Nederland... natuurlijk.... maar dan was de keuken bijzaak...
Koken is een illusie.... het gaat om de rest......
Geen opmerkingen:
Een reactie posten