maandag 17 februari 2014

Een bedrijf promoten binnen de eigen branche' #EvenTTCulinair ..

Mensen gaan, mensen komen.... zo gaat het vaak binnen de horeca, de horeca is een bedrijfstak die heel flexibel is aangaande personele invulling... het is een ' moeilijke tak van sport'... er zijn vaak veel wisselingen binnen de personele bezettingen en dat kan soms frustrerend zijn voor hun die een bedrijf bestieren... en toch... toch kunnen 'kooktheaters' zoals EvenTT Culinair... de bedrijfsnetwerken versterken... de competitie daargelaten... blijkt het een meetingpoint te zijn voor bedrijven, medewerkers en leveranciers... en het werkt, vancante vacatures worden opgevuld tijdens dit soort dagen... bedrijven laten zien wat ze te bieden hebben... waar ze voor staan... 


Een wedstrijd koken kost 'klauwen' vol met geld wordt er vaak gezegd, maar is dit ook zo, ik mag u vertellen dat de chefs, die hebben meegedaan vanuit de bedrijven waar ik momenteel mag koken... overleg hebben gehad met de leveranciers van deze bedrijven.... en die waren enthousiast, het is namelijk een wisselwerking tussen leveranciers, een bedrijf en deelnemer, het mes snijdt dan aan drie kanten.... 




Jelle kookte voor Belterwiede restaurant en zo ook deed Dima de producten werden belangeloos geleverd door bovenstaande leveranciers en nu kunt u denken... Bult je zit lekker reclame te maken... maar dat is niet de issue, dit zijn bedrijven die ook indirect de wedstrijden mede sponseren, door gewoon hun producten ter beschikking te stellen, voor een horecabedrijf... zij maken de kosten 'dragend' voor een bedrijf wat zich ingeschreven heeft voor een kookwedstrijd.... 

Nodig je leveranciers dan ook eens uit als er 'geoefend wordt voor een competitie' en laat dan gelijk de wijnboer langskomen voor een proeverij....  heeft iedereen een leuke avond en is iedereen 'dragend'.... denk hier eens over na.... en laten we dan gaan knallen tijdens EvenTT Culinair 2015.... hierbij bedank ik mijn leveranciers voor de producten die zij hebben gebracht..
Onze vacante vacatures zijn nu ook sneller in te vullen.... door het 'bekende netwerk' 'ons kent ons'.
Of is dit alleen 'tegeltjes wijsheid'... dat is aan u...

Label: Persoonlijk (eigen branche)

ps. Marcel gefeliciteerd met je nieuwe job in Amsterdam...we komen eten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten