Ik heb respect voor de koks die gelukkig nog hun kop boven het maaiveld durven uit te steken want het blijkt tegenwoordig moeilijk om een 'kookbattle' vol te krijgen met deelnemers, las op internet dat er zelfs wedstrijden worden afgeblazen binnen Zeeland omdat de deelname nihil was.
Natuurlijk zijn kookwedstrijden niet zaligmakend.... maar de deelnemers laten wel even van zich horen en dat is juist belangrijk.... eigenlijk is iedere deelnemer, dus ieder bedrijf belangrijk, je laat even zien wat je in huis hebt en waar je voor staat en mocht je een prijs pakken dan behoeft dit natuurlijk gratis reclame via de media. EvenTT Culinair is ook een 'kraamkamer' gebleken voor jong talent en daar staan wij voor, de gevestigde orde mag hun ding doen.... maar wij hebben ook oog voor opkomend 'talent', hun die de drempel durven nemen. Gelukkig zijn er natuurlijk meer grijze muizen dan witte..... en weet je, al die grijze muizen zijn natuurlijk ook van harte welkom...... zij zijn de toeschouwers.... en wie weet volgend jaar ook wit.
EvenTT Culinair heeft haar programma vol weten te krijgen.... maar dat gaat niet zomaar meer tegenwoordig.... één ding weet ik wel.... de witten komen verder...... ;-)
Even beide voeten op de vloer houden.... een wedstrijd winnen is goed voor het bedrijf en voor je ego..... maar nimmer zaligmakend, ik weet waarover ik spreek... een wedstrijd winnen is 'te gek'... voor het bedrijf.... want die investeren.. #respect
Even beide voeten op de vloer houden.... een wedstrijd winnen is goed voor het bedrijf en voor je ego..... maar nimmer zaligmakend, ik weet waarover ik spreek... een wedstrijd winnen is 'te gek'... voor het bedrijf.... want die investeren.. #respect
Geen opmerkingen:
Een reactie posten