dinsdag 29 januari 2013

EvenTT Culinair #HETT2013

Een heel jaar loop je ermee in het achterhoofd en voordat je het weet is de tijd gekomen. Er wordt al druk 'gebouwd' in de TT hall want nog een paar dagen en het gastronomische feestje wat Horeca EvenTT heet, gaat beginnen.... en daar zijn vele mensen druk mee... men staat er vaak niet bij stil wat het aan 'voorspel' heeft gekost om straks een gelikte ambiance aan de bezoekers tentoon te stellen.


Een beursorganisatie moet de beurs vol zien te krijgen met bedrijven, maar denk ook eens aan   al die voorzieningen die aanwezig moeten zijn op de stands.... geen stand zonder water, elektriciteit, etc. en vergeet ook niet de standbouw. Ik sta er iedere keer versteld van hoe zo'n lege hal binnen de kortste keren wordt omgebouwd tot een gezellig geheel. Toch is het altijd hectisch als de tijd begint te dringen.... extra leidinkje hier, extra waterpuntje daar.... en daar bewegen wij ons tussen als EvenTT Culinair.... ook vaak hectisch op het laatste moment, want ook al heb je alles nog zo goed op papier..... er gaat altijd wel iets 'anders' dan gepland en dat hoort erbij....

Donderdag gaan we heen en dan zullen we ondervinden of alles klopt....dan zijn er ook vele bedrijven die hun stands aan het inrichten zijn en vergeet niet, die komen soms van heinde en verre, overnachten in de hotels en zijn druk doende om het voor de bezoekers straks aantrekkelijk te maken. 

Onze laatste activiteiten zullen bestaan uit het inrichten van onze stand, het nakijken en oppoetsen van de wedstrijdkeukens, het inrichten van het restaurant, het controleren van de geluidsinstallatie, het controleren van de afwasstraat, het inrichten van de plek voor de koude schotels, het in ontvangst nemen van de wedstrijdserviezenen het inrichten van ons secretariaat... eigenlijk de belangrijkste plek om alles straks gladjes te laten verlopen. De inrichting van deze 'gesloten' stand doet Anna Oosterhuis, zij zorgt voor de digitale apparatuur en tijdens de wedstrijddagen verzorgt zij alle administratie.... en dat is veel, vooral op de dinsdag met al die deelnemers. Enfin, nog even en dan duiken we erin...... dat het weer een feestje wordt garandeer ik jullie..... nog geen (gratis)kaartje.... doe dat dan hier even.!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten