donderdag 9 februari 2017

We gaan beginnen #EvenTTCulinair

Morgen naar Assen, naar de TT hal.... alles is al in volle gang, stand bouwers, tapijtleggers, elektriciens, loodgieters... iedereen is meer dan druk om de beurs Horeca EvenTT neer te zetten. Zoals ik al vaker heb gezegd is Horeca EvenTT de kers op de taart wat horecabeurzen betreft.... Horeca EvenTT geeft een platvorm aan EvenTT Culinair en potverdomme het leeft, het leeft meer dan ooit... volle wedstrijdpleinen betreft de a la minute klassen, maar de koude klassen gaan ook uit haar voegen....  ik geniet nu al...

Morgen gaan we.....   nee ik, haal eerst even wat energie


Daarna gaan we kijken of alles klopt... halen wij ons materiaal tevoorschijn en gaan we polijsten... en a la minute meedenken.... heerlijk...





We gaan polijsten en 'herrepareren' en dat hoort bij horecabeurzen... en dat moet ook blijven... alles is doorgesproken en gecheckt... en dan moet het gaan gebeuren.... Drie dagen lang heeft de beurs een kooktheater staan.... maar we hebben nu iets nieuws...en nieuwe dingen geven..

We schudden elkaar vast nog wel even de hand aankomende dagen...maar nu  #knallen om het mooiste platvorm te geven aan gastronomisch Nederland neergezet door Mimicry..die deze beurs vorm geeft.... 


Persoonlijk,

Een mooie en nu spelende blikvanger en actualiteit zou zijn een 'ontvoerde manneke pis' uit Belgiƫ binnen de spetterende beurs... maar waar zou je al dat water moeten lozen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten