vrijdag 10 februari 2017

Horeca EvenTT en EvenTT culinair.... #Lustrum

Ooit was het grootse wedstrijdplatform binnen Zuidlaren... via Leeuwarden kwam het terecht binnen de TT Hall in Assen en dat gebeurd aankomende week voor de tiende keer.  
Al tien jaar lang is er een platvorm in het noorden waar vakgenoten hun kunsten kunnen vertonen... volgende week wordt waanzinnig, overvolle wedstrijdpleinen, één en al beleving.Trots, ja ik ben wel wel trots omdat ik een steentje mocht en mag bijdragen aan een platform wat gestimuleerd wordt door Horeca EvenTT. Horeca EvenTT,  een beursorganisator die weet wat er speelt, die een platform voor wedstrijden aanbied en een team met korte lijntjes heeft en dus ook snelle lijntjes.. want er komt wat bij kijken...

Trots, ja ook op de sponsoren, die altijd klaarstaan, die een warm hart hebben en dan niet alleen op het commerciële vlak... sponsoren die meedenken en ook doen...

Vrienden van EvenTT Culinair

Trots op het noorden, de kraamkamer van jonge talenten aangaande wedstrijden mede door het enorme wedstrijdaanbod... trots op de mensen die deelnemen... en op de supporters en toeschouwers... .
Horeca EvenTT..... bedankt voor het platform waar vakmensen uit de horeca kunnen blijven vlammen.. en natuurlijk zijn we meer dan blij met onze hoofdsponsor Deli XL een bedrijf met een gezonde blik op de toekomst..

ps.

U wilt niet weten wat er allemaal voor nodig is om dit gebeuren elk jaar opnieuw vorm te geven en daarom ben ik dankbaar dat het er weer staat... nog weer mooier en vernieuwend dan vooraf gaande jaren.

1 opmerking: