woensdag 27 februari 2013

#WynandVogelBokaal..ons Paradepaardje

Vandaag even een kleine 'evaluatie' gehad op afstand, want ja, dat kan tegenwoordig met al die moderne technieken en dat was een fikse opsteker binnen onze gelederen.... ondanks de nog steeds haperende economie was het opnieuw een groot succes....


De beursorganisatie van Horeca EvenTT bleek zeer positief en dat sloot volkomen aan bij de geluiden die wij van velen uit het bedrijfsleven hebben gehoord, de beurs heeft zich bewezen en dankzij deze beurs hebben wij een 'groot goed' binnen het noorden des land kunnen behouden, namelijk een stuk gezonde, motiverende en inspirerende competitie binnen ons mooie vakgebied. EvenTT Culinair heeft zich bewezen als zijnde een wezenlijk verlengstuk van de horecabeurs. Ons wedstrijdplein trok vele deelnemers en bezoekers met als 'knaller' de Wynand Vogel Bokaal, één van de topwedstrijden binnen de Benelux. 


Nu zijn er vele kookwedstrijden, maar de Wynand Vogel Bokaal en toch ook denk ik, de Gouden Koksmuts (ondanks de gebrekkige wedstrijdoutilage en vormgeving) zijn dit wedstrijden die veel bezoekers trekken, vandaar dat Horeca EvenTT heeft aangegeven om het wedstrijdplein nog intenser te maken en vandaar dat wij de 'messen alweer aan het slijpen zijn' aangaande 2014. Persoonlijk denk ik ook dat het een goed gegeven is om twee a drie wedstrijden te hebben binnen Nederland die mede bezoekers, maar ook vakgenoten aantrekken en de verdeling is tot dusver goed, maar ik hoop dat ook Maastricht met een topwedstrijd gaat komen, want dan zou het plaatje rond zijn voor ons vakidioten. We zouden elkaar dan eerst treffen in Maastricht, dan in Amsterdam en dan sluiten we af in Assen. 
Drie beurzen met elk een 'topattractie'.... misschien een utopie.... maar ik denk van niet....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten