zondag 17 februari 2013

#Paarden en hun #vlees...

Terwijl de Russen met grote 'inslagen' kampen hebben we in Nederland een ander maar minstens zo groot probleem.... we eten paardenvlees zonder dat we het weten en dat moet godsonmogelijk zijn met al die controlesystemen... en wat nog meer vreselijk is, velen vinden het lekker....


De mens, de consument is niet goed ge├»nformeerd, er heeft misleiding plaatsgevonden en dat is valsheid in geschifte en dat is strafbaar, echter de paardenslachters doen goede zaken en dat is iets om over na te denken... binnen de horeca..




Binnen de horeca willen we altijd graag het vlees van de 'vrouwelijke' dieren serveren, want deze geven het het beste vlees... of van een os...(een mannetje zonder kloten).. maar stel eens voor dat je paardenvlees kunt serveren van een Merrie die het beste voer heeft genuttigd en die ook nog eens 'bereden' is door een mooie 'Amazone'..... dan is dit een gat in de markt...
Stel dat je paardenvlees wilt serveren binnen een restaurant wat is bereden door Adelinde Cornilissen dan kun je hier 'zilver' voor vragen, wil je goud dan serveer je het paard van Charlotte Dujardin en wil je een plate dan serveer je het paard van Anky van Grunsven, Jezus wat een mogelijkheden....
Een dier smaakt naar wat het eet, propaganderen we vaak binnen de horeca.... dus met een paard is dit ook zo... maar er komt hier een factor bij... een paard kan ook gaan smaken naar wie haar bereden heeft en als dat zo is, dan ga ik voor zilver




Geen opmerkingen:

Een reactie posten