maandag 18 februari 2013

Culinair 'uit de kast komen'...

We zijn er nog lang niet aangaande onze 'paardenrel'... dit paardengedoe krijgt nog een staartje, er zijn horecabedrijven die nu eindelijk uit de 'culinaire kast' gaan komen... las ik op de site van Misset.... een horecabedrijf binnen Amsterdam heeft altijd al paardenbiefstuk geserveerd... zonder dat de klanten het wisten, het bedrijf staat zelfs bekend om haar lekkere biefstuk.... ben benieuwd wie er nog volgen...


Maar het staartje van deze 'paardenrel' rel heeft nu ook de visindustrie aan het wankelen gebracht en de eerste bekendmakingen betreffen onze oeroude klassieker, de visstick, daar waar wij altijd hebben gelooft dat deze louter uit vis zou bestaan, duiken er nu ineens verhalen op dat dit niet altijd waar is....


Ook hier blijken er producten te worden aangeboden met niet een juiste vermeldingen van de  ingrediĆ«nten en zo blijkt (volgens twitteraars) dat er gerommeld wordt met 'zeepaardjes' binnen de productie van  vissticks....



En je hoort nu ook al geruchten over vegetarische producten, maar dit zijn nog geruchten en deze gaan over tufu..... niet te geloven....




Het kan maar zo zijn, als je de geruchtenstroom mag geloven, dat er tofu in omloop is op basis van....... u raadt het al..... op basis van paardenmelk..... en weet u, als dit waar is dan probeer ik het toch een keer te eten..... wat een 'ellende' binnen ons landje....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten