zaterdag 27 maart 2010

Ziekenhuizen enzo

Vandaag was het een dag die totaal niet gepland stond. Mijn jongste zoon kreeg last van ademhalingsmoeilijkheden na een griepperiode.
Vanochtend was dit zo heftig dat na het arriveren bij de dokterspost, wij werden doorgestuurd naar het ziekenhuis en vanuit dit ziekenhuis naar een specialistisch ziekenhuis.
Eerste prognose luid, een ontstoken hartzakje.
Afwachten nu, op wat er komen gaat. Het geeft een goed gevoel dat hij in goede handen is, mijn vrouw vertoefd vannacht ook aan zijn zijde.
Wil wel even aangeven dat er veel zorg aan kinderen wordt besteed binnen de ziekenhuizen en dit op een spontane manier.
En toch krijg je dan ook weer verhalen te horen over het eten binnen zo'n ziekenhuis, het eten is niet ' je van het', vooral de gekookte aardappelen zijn slecht, je kunt beter iets meenemen van thuis en opwarmen in de magnetron ter plaatse kregen wij te horen. Gek is dat, dat wij met onze 'know how' het nog steeds niet voor elkaar krijgen om ook binnen de zorg een smakelijke maaltijd neer te zetten.
Het blijft waarschijnlijk moeilijk om maaltijden in grote getale vanuit keukens naar derden te krijgen, ik kan en mag hier zelf niet over oordelen omdat ik dit zelf niet aan den lijve heb ondervonden. (nog nooit in een ziekenhuis gelegen)
Wel interesseert het mij omdat ook wij bedrijfstechnisch onze vleugels aan het uitslaan zijn op dit gebied.
Wel heb ik vanavond na thuiskomst een grote pan spaghetti gemaakt, die ik kan portioneren en eventueel morgen kan meenemen.
Ach, ik zie ook wel, weer gezond worden is het belangrijkst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten