Uniek willen zijn is niet zo moeilijk als mens zijnde, want dat zijn we allemaal, maar een nieuw concept is vaak niet uniek, het wiel was en is al uitgevonden... ook binnen de horeca, dus dat is moeilijk of je moet willen stunten met prijzen en dat gaat vaak gepaard met het inboeten op kwaliteiten. Toch zijn er vernieuwende concepten mogelijk binnen de horeca, waarbij functionaliteiten binnen ons bestaan samengevoegd kunnen gaan worden en dat is interessant.
Ik heb nu een paar maanden de horeca mogen aanschouwen vanuit de gastpositie en ben geïntegreerd binnen het gezin en dat kost je straks een 'personel coach' om te 'ontbuiken' en weer op gewicht te komen, programma's al Obese zouden eens kennis moeten maken met de echte horeca, want dan gaan de kilo's er vanzelf wel vanaf.... ;-)
Het bloed blijft stromen en er ligt iets in de pijpleiding, maar we gaan voorzichtig en in 'verkeerde' volgorde te werk.... eerst activeren we de digitale wereld, die zal staan voor onder meer het marktonderzoek en daarna kunnen we het eventueel verwezenlijken. Ik wil u hierbij gelijk bedanken voor alle belangstelling, maar we zullen pas reageren als het 'ei' werkelijkheid is geworden...
Het ei van Columbus zal bestaan... als we maar blijven zoeken binnen het reële... en als je daadwerkelijk weet waar je grenzen liggen....
Geen opmerkingen:
Een reactie posten