zondag 22 oktober 2017

Champagne binnen Paasloo

Afgelopen donderdag werd er een fles ontkurkt binnen ons restaurant Het Binnenhof in Paasloo, gelegen binnen het vakantiepark De Weerribben. De gestelde target binnen 2017  was toen al behaald en dat is een mooi moment want we hebben nog twee maanden te gaan.


We hebben een toast gedaan op hetgeen we binnen vier jaar bereikt hebben, vele duizenden mensen hebben mogen aanschuiven, velen hebben vertier gehad en hebben ons verlaten met een warm gevoel. 
Het Binnenhof heeft zijn plaats verworven binnen de 'middenklasse' horeca in het noorden en dat was de missie, gewoon lekker eten, maar altijd kwaliteit en vaak met een stukje entertainment. Een toast voor de uitbaters die de marketing en de boekhouding doen en natuurlijk voor de medewerkers die invulling geven. Rokende schoorstenen binnen alle maanden was de issue en dat is gebeurd, Het Binnenhof is geen seizoensbedrijf meer. 

Er worden mensen opgeleid binnen de keuken die kunnen functioneren binnen elke keuken en die we eigenlijk wel een werkgarantie kunnen geven, Ik denk ook dat wij 'hofleverancier' zijn binnen het Drenthe College aangaande toekomstig koks, wij leiden bol koks op betreft de basis, alle taken worden serieus aangepakt en maken hun klaar voor BBL. En dan is het de taak van andere leerbedrijven om ze klaar te maken voor de markt, maar daar krijg ik nog wel eens hoofdpijn van, wat een gekloot binnen bedrijven soms.

De horeca is een leuke tak van sport, mits je haar begrijpt, koestert, oog hebt voor de komende generatie en dan neem je een glas champagne met je mensen die er voor gaan... :-) en blijft ons werk een hobby waar je voor betaald wordt.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten