Momenteel zijn wij veel 'ter locatie' en zo doende leerde ik de 'supersmoker' kennen, een apparaat wat natuurlijk gekopieerd is vanuit Amerika... echter, ik ben er achter gekomen dat het apparaat meer kan dan spareribs, kippen, varkens en meer van die shit te garen..... je kunt er verfijnt a la carte op koken en roken...
Coquilles, gamba's, bavette, gesplitste grained fed sukade, hele zalmen roken..... met de mooiste sauzen en 'beluchtte mousseline', het gaat gecontroleerd.. door de warmte varianten.
Zondag naar Steenwijkerwold om daar 120 gasten ter locatie te verblijden, maar ook tijdens de kerstdagen staat het apparaat naast ons restaurant en wordt er a la minute bereid....
We hebben mooie 'try-outs' gehad tijdens Zomers-Oldemarkt.... veel reactie....
Dat iets 'hot' kan zijn weten we allemaal.... helemaal aangaande barbecue en rooktechnieken... de green egg bestaat ook nog steeds.... maar weet, 'de supersmoker' gaat het maken.... die wordt 'hot'.... en vandaar dat we weer verder moeten kijken....
Als de supersmoker zijn werk heeft gedaan, moeten we binnen 2016 overgaan naar andere varianten.... deze hierboven zal nog in een test-fase zijn... maar de 'look' is goed... echt van deze tijd... of... toch niet...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten