zondag 31 juli 2011

El Bulli................

Groot nieuws, El Bulli redt het het niet, maar is dit echt groot nieuws, ik denk van niet. Hier werd niet gekookt, maar alleen maar scheikunde geserveerd en daar zit de gast van nu echt niet meer op te wachten. Dat El Bulli belangrijk is geweest zal ik niet bestrijden, maar laten we eerlijk zijn, Ferran is meer een chemische-goochelaar dan een 'kok'.............................


Ikzelf heb nooit gelooft in die textura-rommel omdat het geen reële meerwaarde geeft, maar ja zo denk ik maar 'miljoenen' anderen denken daar waarschijnlijk anders over. Maar wees blij gastronomen, er is geen restaurant ten gronde gegaan, maar een theater..................................




Worden we eindelijk eens wakker of gaan we zo door....... gastronomie is toch enkel en alleen, mensen, gasten laten genieten, of moeten we gasten blijven kunnen begoochelen........ ik denk van niet, want hiervoor blijkt geen fundament te zijn.......... mensen willen authentieke gerechten op hun borden.................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten