zondag 29 mei 2011

#planking...met allure......!!

Er schijnt een nieuwe rage rond te waaien als een tornado en deze 'rage' heeft de naam 'planking' meegekregen. Maar schijn bedriegt, het is namelijk niets nieuws zoals ik eerst dacht, maar het blijkt een vorm van 'slapen' te zijn. Mensen die vermoeid zijn zoeken ineens een slaapplaats en doen daar even een tukje. Wij 'normale' mensen doen al sinds onze geboorte aan planking, maar dan gewoon in bed.



Hoe zo'n rage kan ontstaan weten u en ik wel, je ziet iemand liggen buiten zijn of haar bed, neemt een foto, zet hier een naam bij, gooit het op facebook of twitter en zie daar, vermoeidheid en of gewoon slapen wordt ineens 'planking' genoemd. Maar voor degenen die binnen onze fastfoodmaatschappij eens lekker aan planking willen doen met stijl, dan zijn hier enige placking gadgets van allure. U laat zich horizontaal fotograferen terwijl u heerlijk ligt te rusten op een broodje frikandel of op een broodje hamburger, fastfoodplanking wordt de nieuwe rage........



En voor de echte liefhebbers van de splinternieuwste rages, 'waterplanking' heel eenvoudig maar soms wel gevaarlijk, u laat zich met de neus naar beneden fotograferen terwijl u lekker ronddobbert op een luchtbed. Maar wat u ook doet, maak een foto en zet deze op twitter, dat doen ze ook als ze indommelen bij een 'sterrenrestaurant'. En stel u medewerkers binnen de horeca willen dit niet, leer het ze dan, alle Apen kun je kunstjes leren......... ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten