vrijdag 17 juni 2011

Teugelen...het nieuwe woord..binnen de horeca ;-)

Het nieuwe tijdperk heeft inderdaad zijn intrede gedaan binnen de horeca en nu is het aan ons om 'hetgeen' waar wij voor staan te teugelen. Teugelen wil in alle eenvoud zeggen, de mens binnen bedrijf vanaf nu voor honderd procent te instrueren en te controleren. Ik heb al wel vaker gezegd dat fictief kaderen een juiste optie zou zijn, maar grenzen moeten waarschijnlijk duidelijker aan gegeven worden.  

Wij die staan voor het ambachtelijke moeten een drempel over en het ambachtelijke beschermen door in te spelen op de generaties die ons nu gaan vertegenwoordigen........ Echt koken gaat anders worden. Moeilijk, ja best wel, maar wij proberen te participeren...het blijkt dat straks alles beschreven moet staan, zelfs emoties... ;-)


Wij hebben gelukkig veel goede 'paarden' ter stal, die kunnen 'teugelen', iedere kok zal activiteiten toegedeeld kunnen krijgen en hiervoor verantwoording voor moeten dragen binnen de keukens....


We blijven het interessant vinden en gaan zéér zeker mee, maar wel gecontroleerd..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten