Maar nu net even anders, normaal geeft Rational wel meer demonstraties wat betreft hun apparatuur, maar dat is volledig gecontroleerd door hun mensen.
Na een bezoek van Rational aan onze centrale keuken binnen Dwingeloo en een goed gesprek over het fenomeen: beleving behouden binnen 'grote' producties en de moeilijk hiervan werd door hun geopperd het variosysteem eens te bekijken.
Ik heb ondervonden dat bijvoorbeeld het maken van een goede bisque kan worden getorpedeerd
door het bereiden van te grote volumes. Echter Rational gaf aan dat dit met het variosysteem geen probleem is dus: Op naar Rational, wij nemen onze grondstoffen mee (vele kilo's langoustines) en gaan daar aan de slag, snellere productie, hogere productie met dezelfde beleving en smaak werd ons voorgespiegeld.
Ik ben razend benieuwd, als het zover is zal ik hierover zeker bloggen met foto's.
Mocht dit echt een succes zijn dan zal ik Rational vragen of zij binnen Horeca EvenTT 2011 ook demonstraties kunnen verzorgen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten