Dus de bediening op nummer 1.
En de kok op nummer 2.
Er stond nog een passage in het artikel en dit raakt mij persoonlijk: 'De kok stond ergens in de kelder te koken', jaren heb ik hier mee rond gelopen, ja ook ik stond in een kelder te koken, maar ben jaren geleden bevrijd. Doormiddel van een toegeworpen 'touwladder' ben ik langzaam naar boven geklommen en toen beland in het Walhalla.
Nu de Europese kelderverhalen steeds meer naar buiten komen, durf ook ik meer te spreken over dit fenomeen.
Mijn kelder toen.
De apparatuur was toen al weggehaald:
- De combi-steamer
- De Rohner
- De sifons
- De stikstofbaden
- De magnetron
Eerbetoon aan de gastheer, gastvrouw, koks en zo hoort het, teams binnen de horeca die samen een product verkopen, samenwerken en elkaar aanvoelen. Alain van harte gefeliciteerd met deze topprijs!!!!!! (gerefereerd aan: Telegraaf, 26 Okt. Stan Huygens)
Toch zou ik graag willen dat U dit stukje gaat zien van Toon Hermans over de tafeletiquette van vroeger : http://www.youtube.com/watch?v=3oupUmSeHcQ
Dank U, dit is zo mooi!!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten