maandag 18 oktober 2010

Brievenbusvoer, eindelijk!!!

Dat wij ons eten kunnen ontvangen via de 'brievenbus' is nu al niet meer nieuw.
Wij alle hardwerkende mensen binnen Nederland zijn binnenkort verlost van het blok aan ons been: het koken thuis!
Ja,ja, kunnen we gelukkig blijven werken om onze te hoge hypotheken te betalen, kunnen we gelukkig nog vier keer per jaar op vakantie, kunnen we blijven rijden in alle twee de auto's en blijft er nog iets over voor de 'kinderopvang' want dat willen wij!
De dagelijkse warme maaltijd kan besteld worden via Internet en u ontvangt uw bestelling via de post in de brievenbus. U dient de maaltijd te verwarmen in een waterbad en klaar.
Maar helaas, hiervoor heb ik en waarschijnlijk u ook geen tijd meer, na mijn gedane arbeid wil ik niets meer doen!!!
En daarom heb ik in samenwerking met een grote 'ovenspecialist', BABTIONAL, 'zusje van', het volgende apparaat ontworpen.
De brievenbusheather.
Een gepatenteerd stukje noviteit waar Nederland om staat te springen.


Wat doet de brievenbusheather:
  • Verwarmd tot 80 graden
  • Heeft drie standen, koud, lauw en heet.
  • Verbrand ongewenste post zoals reclamefolders.
  • Is energiezuinig.
  • Zorgt voor minder stress binnen uw bestaan.

Deze heather is te verkrijgen in RVS, mat zwart en biologisch groen. De thermostanden van de heather zijn voor de te snelle mens (koud), de mens met iets meer tijd (lauw) of de mens die nog echt leeft (heet). Verder heeft dit apparaat een instelbaar klokmechanisme wat ervoor zorgt dat de maaltijden klaar zijn als u thuis komt. De brievenbusheater is binnenkort te bestellen via dit blog.

De ontwerpers van de brievenbusheather zijn niet aansprakelijk voor: het ontnemen van levenslust, smaakvervlakking en gezinsontwrichting. dit wordt de gadget binnen 2011. En ik, ik doe 'zielig' binnen mijn vakantieoord, nippend aan een cocktail denkend aan die zielepoten in Nederland, zonder cultuur en ruggengraad. De Brievenbusheather voor iedereen, zielepoten!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten