Vanmorgen een goed gesprek gehad in Sneek, bij Mimicry, organisator van de beurs Horeca EvenTT 2011 te Assen. Lijnen zijn bekort zodat wij van EvenTT Culinair dan ook daadwerkelijk aan slag kunnen, het meeste voorwerk is achter rug, nu kan de puzzel gelegd worden.
Ook de Culinaire Saisonnier zal aankomend jaar flink uitpakken, helemaal wat betreft de patisserie en dat zal mede gaan zorgen voor de beleving binnen deze beurs.
Terwijl ik dit schrijf raast de wind om ons appartement en er is beloofd dat het morgen nog meer zal gaan waaien. Texel is heerlijke plaats om even 'leeg' te gaan binnen de herfstperiode.
Vanavond laat nog even gelopen langs de zee terwijl de wind al aardig 'stormachtig' was en dat voelt goed.
Ik werd vanmorgen door het 'hoofd verkoop' van Mimicry, Edwin van der Meer geattendeerd op de schapen en lammeren die op Texel zeer goed vertegenwoordigd zijn en dit klopt.
Edwin heeft klaarblijkelijk iets met deze dieren en daarom even een 'kiekje'.
Een nog 'onbestempelde' kudde loop rustig te grazen van het zilte groen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten