vrijdag 4 februari 2011

Respect voor velen.................

Nu kennen wij binnen de horeca allen het begrip stress, maar als je dan zo eens rondloopt binnen een beurs in aanbouw dan heb ik groot respect voor hun die dit organiseren, maar niet minder voor hen die op al deze beurzen aanwezig zijn.............
Wat een redelijk gecontroleerde hectiek als zijnde het voorspel van drie dagen knallen straks...een stroom aan vragen, fouten oplossen, oplossingen zoeken........dit is de horeca. Het wedstrijdplein begint nu echt vorm te krijgen, morgen nog 'even' de puntjes op de...... Veel moois te zien aankomende dagen vandaar ook even het pareltje op de foto hieronder.


Het restaurantgedeelte in aanbouw......

Gelukkig het bordje hangt....


De belichting van de wedstrijdunits

En dan een kop koffie en een sigaret met Norbert, die zichtbaar vermoeid is, maar er toch bij wil zijn vanaf de opbouw. Alles moet volgens het geschreven plan verlopen en dit moet vanaf den beginne gecontroleerd worden. Dus midden in de nacht uit Belgiƫ gereden om om 7.00 uur in Assen te zijn. En dit met de EFFF nog in de schoenen......................wilt u ruilen.??
Mensen laten we er met elkaar een groot feest van maken vanaf maandag en dan zullen velen die vermoeid zijn opnieuw kunnen vlammen. Want daar doen wij het voor met elkaar, motiveren, inspireren en beleving geven en neem van mij aan dat, dat zeker gaat gebeuren.

Nu hoor ik in de wandelgangen dat er een prijsvraag wordt uitgeschreven: Ra Ra Ra, wie ontbreekt er.....hint, wie o wie....??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten