zaterdag 26 februari 2011

Rariteiten.........

Vandaag een vrije dag, druilerig weer, maar toch even eruit. Even naar Emmeloord om uit te waaien en dan kom je onderweg door het dorpje Kuinre. Daar in dat dorpje heb je een camping met een groot restaurant erbij. En elke keer als we hier langskomen dan schiet ik in de lach, we hebben vele restaurants in Nederland met de mooiste namen, maar deze spant wat mij betreft de kroon, De Wipkip, je moet er maar ''opkomen''. Ben benieuwd wat er hier geserveerd wordt en wat meer..........??

En verder, als fervent Stones aanhanger ben je altijd op zoek naar gadgets van deze Rock and Roll band en wat kwam ik tegen. Het logo van de Stones verwerkt als urinoir, nu zijn wij thuis met drie mannen en één dame dus onderstaand plaatje komt mooi uit. Zal het eens in de 'groep' gooien, je hoeft eigenlijk alleen maar je toiletruimte 'iets' te vergroten om onderstaand trio te kunnen plaatsen, wel natuurlijk ook gelijk een paar luidsprekers plaatsen, waaruit de klanken van de Stones komen. Alleen Jolanda nog ''even'' overhalen..................!!

Kreeg ook nog een synoniem aangegeven voor onze 'welbekende daad': Hanky Panky, had een 'nummertje' van de Stones kunnen zijn...............................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten