donderdag 3 februari 2011

De opstartfase binnen een beurshal

Even naar Assen geweest en binnen de TT Hal heerst nu, al hebben we nog een paar dagen te gaan grote drukte. De beursorganisatie begeleidt al die mensen die staan te bouwen en tevens in te richten.

Ook onze stand van EvenTT Culinair, pal tegenover het gastronomieplein is al enigzins bevoorraad met materialen. Morgen opnieuw richting Assen om samen met companen nog het één en ander proberen te realiseren.......!!



Even vanuit Maastricht (EFFF) naar Assen, uitladen terug en opnieuw richting het Noorden



Hadden de pas er knap in...............


De juryruimte met daarachter het secretariaat.........

Achter de schermen van de kookunits..........


Tien Rational sreamers op een rij.............

Ruime opzet van de keuken...........

De imposante hal, straks het toneel van één groot culinair feest........

Vraag mij alleen af of dit bord, hoog in de lucht op de juiste plaats hangt.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten