donderdag 10 februari 2011

Gister scheen de zon nog en vandaag is het grauw.....!!

Maanden hebben we er aan gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en toch ook nog veel a la minute werk, maar het is wederom gelukt. EvenTT Culinair was zoals het behoorde te zijn: Groots en met beleving.
En dan, dan is het alweer voorbij en vinden binnenkort de eerste evaluaties plaats met de diverse partijen. Veel positieve geluiden zowel van deelnemers als wel van de sponsoren, inspireren, motiveren en beleving proberen te geven en dat blijkt gelukt. Volgend jaar nog groter, nog meer emotie? Dat hangt af van de bereidwilligheid van de sponsoren, maar ik denk van wel, immers ieder was zeer goed te spreken. Toch hoor je veel mensen spreken over black-box wedstrijden, ook de sterrenjongens, black-box wedstrijden zijn en blijven de meest eerlijke, moeilijkste, maar zijn ook de meest creatieve wedstrijden. Ben weleens benieuwd hoeveel koks dit tegenwoordig nog aandurven.

Het wedstrijdplein blijft boeien, hardwerkende en super geconcentreerde vakgenoten die 'en public' hun ding staan te doen. Mensen die maanden met de voorbereidingen bezig zijn geweest, bedrijven die hierin durven blijven investeren, heerlijk..!!!!!!!!!!!!!!
Publiek wat betoverd werd door de subtiele 'bouwwerkjes' van al deze topkoks, jonge vakgenoten die hierdoor geïnspireerd raakten, mooi om te zien............!!

Het Franse dorpje binnen de beurs waar de 'tafelen' aan elkaar stonden, daar waar het genieten was van een natje en een droogje met een stukje heerlijke live muziek, demo's daar waar het gezellig was.!!

Hoe grauw kan het zijn nadien..................??
Maar ook deze grauwheid zal eens eindigen en dan, dan kijken we met een lach terug en naar de toekomst.....!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten