In de namiddag naar de hunebedhoofdstad van Drenthe, Borger, getoerd om een kooksessie te verzorgen met de keukenbrigade van Hampshire Hotel Bieze...Ik had wat extra materialen meegenomen om er zo voor te zorgen dat de deelnemers binnen een bepaald gedeelte van de keuken hun 'ding' konden doen.....zonder de chef te hoeven storen, maar dit gelukte toch niet helemaal....mijn extra materiaal bestond namelijk uit twee duo-inductie platen en inductie geniet toch enige introductie blijkbaar............. ;-) De keukenbrigade van Hotel Bieze had de sessie al enigszins voorbereid, aangaande de producten dus hoefden we alleen nog de inductieplaten te testen en deze deden het perfect tijdens de generale repetitie.........ja toen nog wel.........
Nu nog 'lekker' alleen chef, maar dat duurt niet lang meer... :-)
Inductie is mooi, schoon en snel, maar ik ben toch wel enigszins conservatief wat dit betreft, koken op gas is mijn 'ding', vlammen zien, pannen 'schuin' kunnen zetten, het gevoel hierbij beleven blijft mijn ding.............privé zal inductie nimmer een 'introductie' behoeven....ik houd van vlammen..................
De deelnemers van de sessie hebben genoten van hun eigen bereidingen en waren enthousiast, zij komen zeer zeker nog eens terug en daar gaat het om............dit behoeft geen introductie...!!
Jelle en Robert bedankt, moeten we vaker gaan doen................ ;-))
Goed om te lezen hoe anderen over inductie denken! Voor de zaak hebben we net inductiepannen aangeschaft omdat dit een stuk beter werkt dan pannen die daar niet voor zijn bedoeld. Was eerst ook geen fan van inductie maar ben toch verkocht. Maar ik snap je liefde voor vlammen dus erg goed!
BeantwoordenVerwijderen