dinsdag 1 maart 2011

'De grote 'Culinaire' verdwijntruc'...........!!

De eerste evaluatie van EvenTT Culinair hebben we gehad en was over het algemeen zeer positief, ook hoorden we van de beursorganisatie veel positieve geluiden en dit maakt de weg naar 2012 heel aangenaam. Alle knelpunten gaan ter boek en ook de 'opbouwend kritieken zijn verwerkt. De weg te gaan naar EvenTT Culinair 2012 zal gestroomlijnder verlopen omdat het fundament wat drie jaar geleden gelegd is haar voltooiing min of meer naderd, waardoor het 'voorspel' naar aankomend jaar soepeler door ons kan worden ingevuld. En nu kunnen we hierdoor ook gaan uitbouwen en perfectioneren. Waren er ook minpunten......? Helaas wel en u moet weten dit doet heel 'zeer'.

Onze organisatie is voor een groot gedeelte afhankelijk van sponsoren, mensen, bedrijven die net als ons het gastronomische spektakel binnen de beurs Horeca EvenTT een warm hart toe dragen. Zonder deze 'bedrijven' is er geen EvenTT Culinair mogelijk. En wat blijkt dan, de Figgjo serviezen ter beschikking gesteld door de firma Olivier voor alle deelnemers van de kookwedstrijden waren niet meer compleet na de beurs. Naïef van ons, hadden wij een 'politieagentje' moeten inhuren om het servies te bewaken? Wij als 'horecamensen' onder elkaar, dan heb je toch vertrouwen.........!!
En dat voelt als een mes in de rug, volgend jaar moeten we dus verdomme een agentje neerzetten om het servies te beveiligen. Mensen, dit is te gek voor woorden, niemand kwam met servies, maar er zijn er die met servies zijn gegaan en dat maakt mij persoonlijk razend. Voor € 1.776.87 is gewoon weg, 'de grote verdwijntruc'. Diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn voor mij minder dan de ratten uit het meest stinkende riool.
Maar dit is niet alles, ook de firma Wüsthof bleek na de tweede beurs dag te zijn berooft van duizenden euro's aan messen.
Van dit soort acties kan ik meer dan razend worden, maar ja....... te goeder trouw..........Je gaat er toch vanuit dat tijdens ons 'culinaire feestje' iedereen te vertrouwen is, ons kent ons? Waarschijnlijk ben ik te dom om hier vanuit te gaan...............volgend jaar een agentje!!
Wel is het mooi dat een mes nooit gratis 'gegeven' kan worden want dat brengt ongeluk, gestolen messen brengen gelukkig méér dan ongeluk..!!
En verder, hoop ik dat zij die nu eten van het illegaal verkregen Figgjo servies, stikken in hun eerste hap................!!

Persoonlijk !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten