Ik zie veel twitter berichten momenteel voorbij komen die allen dezelfde teksten bevatten, 'nu aan de slag voor EvenTT Culinair' en dat is natuurlijk mooi om te lezen. Niet enkel de twitter berichten maar ook de 'ik doe mee koorts' slaat toe binnen de bedrijven van ons en om ons heen.
Mijn voorkeur heeft gewoon tekenen met potlood op papier, maar het kan natuurlijk ook digitaal, maar dat is zonder gevoel! (tekenen doe je met een HB-potlood)
Laat het wedstrijd gebeuren ook nooit de overhand krijgen, meedoen is leuk, kan belangrijk zijn voor het bedrijf en natuurlijk voor jezelf, maar relativeer het! Ooit heb ik dit zelf meegemaakt, door mee te doen aan meerdere wedstrijden en mensen geloof mij dat kost veel energie! Mijn bescheiden tip betreft kookwedstrijden: Probeer smaken bij elkaar brengen in het hoofd, tekenen, tekenen, proeven, ontwerpen, proeven, nadenken en laten proeven aan derden. Weet ook dat leveranciers vaak open staan voor sponsoring van producten.
Meedoen aan wedstrijden is heel goed voor je eigen ontwikkeling, jij laat je gerechten jureren door vakbroeders en daar is lef voor nodig, wees trots op je gerechten en op de controle die je hebt over de situatie. Wedstrijden koken is mooi om te doen...........maar bereid je wel goed voor en neem vooral niet teveel hooi op je vork.
Over de 'mooiste prijs' die ik ooit eens 'kreeg' zal ik binnenkort eens bloggen, maar dat was/is een prijs die je krijgt en daar heb jezelf geen controle over. Weet je wat het aller belangrijkste is, gewoon meedoen en lekker lullen met je vakbroeders en of zussen binnen het plein, tot dan.......!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten