maandag 16 augustus 2010

Hoe passioneel?


Hoe inspirerend ben ik, vragen wij dit weleens aan onszelf of wachten wij alleen op antwoorden van derden? De horeca is een 'vak' apart wordt er vaak gezegd en dat zal ik ondersteunen, maar hoe inspirerend bent U, U als Vakman en of Vakvrouw.
Passie kan inspiratie tot gevolg hebben en dit is de grootste drive om collega's te motiveren en te inspireren.
Het fundament van een horecaonderneming is gebasseerd op passie, passie die wordt uitgedragen. Een bediening die passioneel de wijnen verkoopt en een keuken die passioneel kookt en waarom? Puur ter motivatie en inspiratie van te komen medewerkers aangaande toekomst. (een onderneming moet hier natuurlijk baat bij hebben in eerste instantie, maar zo moet het niet voelen)
Passie is het uitdragen van hetgeen je goed in bent op een inspirerende manier, blijf en wees passioneel.
Ik heb het gevoel dat horeca nederland is 'uitgekakt', Rohners naar grof vuil, de J&T als inspiratie en ga zo maar door.
Binnenkort gewoon weer bruine bonen met stroop of de wortels van de 'lisdodde, nee de recessie is nog niet voorbij, dus voor diegene zonder collega's de bruine bonen met stroop (energie) en voor door de collega met collega's de lisdodde.(bijten op een houtje)

Wees bewust en leef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten