maandag 24 mei 2010

Kookprogramma's om de kijkcijfers te upgraden!

De smaakpolitie, herrie in de keuken, herrie in het hotel en ga zo maar door.
Leuke programma's om naar te kijken, maar dan ook alleen maar om te kijken als zijnde vermakelijk amusement.

Weet dat het alleen maar draait om de kijkcijfers en de daadwerkelijke inhoud altijd gemanipuleerd wordt, de geschoten plaatjes moeten 'geil' zijn.
De kijker houdt van het kijken naar 'mis toestanden' en een heilig gebracht advies van de ''horecadoctoren'' die slecht draaiende bedrijven er weer bovenop krijgen.
Dat dit ontspannende televisie zal opleveren klopt, maar verkies het nimmer tot maatstaaf binnen uw eigen denkwereld.

Het daadwerkelijke gebeuren zal nimmer op televisie te zien zijn en dit geldt ook voor gegeven adviezen achter de opnames, dit weten ik en U als vakman of vakvrouw, maar dit weten de kijkers niet.

En dan denk ik, Herman, inderdaad is de met het mes gesneden carpaccio de lekkerste en inderdaad Rob, alle rubbertjes behoren schoon te zijn, maar heren U weet toch hoe het werkt.
Tachtig carpaccio's met mes gesneden en tussendoor een vergeten rubbertje van de koelcel.
Hierdoor weet ik gelukkig waarom U de keukens heeft verlaten, dit was te veel werk voor U en dus niet haalbaar, al ga ik er vanuit dat Rob zijn rubbertjes meestal wel schoon heeft. Deze worden waarschijnlijk nooit gebruikt.

Televisie is een groot middel om media aandacht te verkrijgen, maar wees wel echt, er kijken veel mensen naar, die 'geloven' wat ze zien !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten