Vrijdagavond nog even gegeten bij Hotel van der Valk in Wolvega. Even om het 'kerstgevoel' te ervaren met het gezin. Waarom naar een Valk hoor je sommigen denken, welnu, ik woon in Wolvega en verder zit hier geen horeca die mij aanstaat. Nu komen wij hier wel vaker, mede om onze kinderen 'te leren uit eten te gaan' en dat bevalt ons goed.
Ik moet altijd lachen om die types die af doen op dit concern, ik heb ze zelfs binnen mijn familie, terwijl ze er nog nooit gegeten hebben. Het gasten aantal wat aanschuift binnen een restaurant geeft toch een indicatie aan, denk ik dan, u ook?
Nu blijkt van der Valk Wolvega ook wel een 'naam' te hebben opgebouwd binnen hun eigen organisatie.
Enfin, waar ik ook voor kwam kreeg ik en dat was de kers op de appelmoes, de tournedos was trouwens perfect aangaande cuisson en daar kunnen sommige Topkoks nog een puntje aan zuigen! Nu nog de Stroganoffsaus aan tafel bereiden..................................?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten