woensdag 5 september 2012

Slopend...soms..... :-)

Sommige projecten kosten soms toch iets meer tijd dan je denkt.... zo ook onze 'buitenkeuken..



Echter... de fundering is grotendeels 'blootgelegd' en dat geeft lucht..... minpuntje is dat de de muurtjes tot onder het maaiveld weggebikt moeten worden want de de dragende fundering is niet meer betrouwbaar. 



Stenen bikken.... profielen uitzetten en dan kunnen we beginnen met het metselen.... het begin van het 'nieuwe'..... en zo heeft iedereen zijn of haar hobby's...... dit is de mijne.... bouwen.... iets maken....maar met respect voor het oude....altijd vanuit de 'basis'..... en daar gaat vaak tijd inzitten.... welbestede vrije tijd..... en dat werkt ontspannend, maar is soms slopend.... ;-)

Het koken heb ik geleerd van een ouderwetse Franse chefkok..Bruno Pocher... de discipline en netheid binnen een keuken van Ad Jansen.....maar het metselen en timmeren van een 'ouderwetse' timmerman.... waarmee ik gelijk een klik had tijdens de verbouwing van ons huisje diverse jaren geleden... wijlen Jetse Ferwerda... hield namelijk ook van een 'opgeruimde werkplek'.... altijd alles gecontroleerd.... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten