donderdag 8 april 2010

Fietsers in Dwingeloo

Dwingeloo geniet vandaag veel belangstelling van fietsers. Dames die met hun snelle benen de pedalen neersabelen, wielrensters vanuit heel Europa. Het is namelijk de week van de wielerronde van Drenthe en vandaag was Dwingeloo aan de beurt, weet ook dat er vele ploegen binnen onze muren huizen deze week. Eigenlijk is het net een beetje 'Tour de France', overal campers met reclame, overal mensen die ter dienste zijn van deze atletische dames.
Ook wij zijn deze dames ter dienste, maar dan meer op het gebied van het 'inwendige' en dan zie ik U denken, maar nee ik bedoel meer de pasta's met bijbehorende sauzen ontdaan van alle franje want franje mag niet, het moet puur sec.
Vanaf half twaalf een buffet voor genodigden, ongeveer 185 personen en om half vijf opnieuw een buffetje voor 195 personen, vandaar dat we vanaf negen uur vanmorgen de aftrap deden.
De meeste voorbereidingen waren gisteren al gedaan door de brigade van Hotel Wesseling en Hotel de Brink, hierdoor verliep alles als een geoliede machine. Wat een gecontroleerde hectiek heerst er dan zo'n dag. Voor de keuken van Hotel de Brink werd het vanavond ook nog druk 55 personen menu die trapsgewijs binnen kwamen en het menu gingen inrichten naar eigen behoeften, ja keukens zijn flexibel. Dit is horeca, inspelen op situaties want buiten dit menu om schoven nog vele gasten 'even aan'.
Wordt Marije (chefkok) niet koud of warm van, altijd flexibel en gecontroleerd, helemaal door de avond hiervoor, waar zij inspiratie opdeed bij Ivy's. (weer vroeg op vanmorgen vanuit Rotterdam naar Dwingeloo)
En dan als klapper onze produktenlijn die kort na presentatie haar eerste bestellingen (vandaag) tegemoet gaat zien in een bestelorder van 400 stuks!!!!!!! (onze beste soep)
Als deze, voor ons eerste megaorder eruit gaat volgende week is, onze produktenlijn een feit, produkten op de markt brengen waar wij trots op zijn, waar onze bedrijven achterstaan.
Ik blijf het noemen, beleving in bereiding, is superbelangrijk, hoe groot de oplages ook zijn!
Even je gedachten op een zijspoor, heerlijk, met Ivan gaat het steeds beter, nu nog een stabiele bloedspiegel en alles gaat weer kloppen. Als Ivan weer thuiskomt krijgt de afdeling waar Ivan nu ligt een kopje van onze eerst 'geintroduceerde soep' van mij persoonlijk, of zouden zij toch een appelcake prefereren?
Zij mogen kiezen, wij zijn flexibel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten